Cykelskole for kvinder

Vi har desværre været nødt til at stoppe vores tilbud om Cykelskole for kvinder. Vi arbejder på at finde en samarbejdspartner, der vil overtage konceptet og vores cykler. Hvis det har interesse, vil vi gerne skrive jer på en liste, til hvis Cykelskolen opstår igen.

_____

Siden 2003 har Fritidsbutikken hvert forår og efterår afholdt Cykelskole for kvinder, og siden 2006 har cykelskolen været afholdt i samarbejde med Den Frie Rådgivning. Cykelskolen er et tilbud til kvinder, der ikke har lært at cykle som børn. Kursisterne kan typisk bruge det at cykle fremadrettet i forbindelse med deres uddannelse og job eksempelvis som social- og sundhedshjælper, postbud med mere. Cykelskolen er godt besøgt, og mange kvinder har i årenes løb lært at cykle. 

 

 

Vil du gerne skrives på en liste til Cykelskolen, så send en mail til koordinator Ida Eriksen: leder@dfr-odense.com

Odense 3F GOPS donerer beskyttelse til Cykeskolen

Tirsdag den 14. april 2015 havde Cykelskolen for Kvinder besøg af Line Bjørndal fra 3F GOPS. De har doneret knæ-, hånd- og albuebeskyttere samt veste til cykelskolen. Vi er super glade for donationen, da kvinderne dermed at bedre beskyttet.

”Jeg elsker bare det der cyklen. Derfor ville jeg gerne gå på cykelskole. Når jeg har lært at cykle, kan jeg cykle med mine børn. Så kan vi cykle til svømmehallen. Men jeg er ikke dygtig nok endnu. Så endnu et kursus – snart. Så jeg ikke glemmer det”.

Sahars søn: ”Det er virkelig sjovt når mor kan cykle. Men hun falder altså stadigvæk. Så hun skal øve sig mere. Og have sin egen cykel, så hun ikke skal cykle på min storebrors.