Nyheder

15.03.17 - Læs alt om Den Frie Rådgivning i 2016 i årsrapporten!

2016 har været et godt år for Den Frie Rådgivning. Du kan læse mere om vores bedrifter og statistikker i årsrapporten!

 

 

13.02.17 - Invitation til generalforsamling!

I er hermed inviteret til den ordinære generalforsamling i Den Frie Rådgivning - det løber af stablen den 15. marts 2017, og tilmelding foregår til formand Karina Andersen på formand@dfr-odense.com.

Generalforsamlingen er åben for alle, dog skal man være medlem for at stemme og stille op til bestyrelsen. Hvis du ikke er medlem endnu, kan du hurtigt blive det - og så er det endda gratis. Se mere her.

Vi håber at se så mange som muligt, og glæder os til en hyggelig aften i Den Frie Rådgivnings ånd.

23.01.17 - DFR på Borgerservice!

Nu kan Den Frie Rådgivning også hjælpe dig på Borgerservice! Hver torsdag i tidsrummet 12.00-15.00. 

13.12.16 - Den Frie Rådgivning ønsker en god jul!

Så er julen også nået til Vollsmose!

 

Derfor har Den Frie Rådgivning sidste åbningsdag d. 21. december, hvorefter vi holder julelukket indtil d. 9. januar i det nye år.

 

Vi ønsker vores brugere, frivillige og samarbejdspartnere en glædelig jul her fra kontoret, og vi takker for et rigtig godt år.

04.10.16 - Den Frie Rådgivnings halvårsresultater

Så er det blevet tid til at offentliggøre resultaterne for første halvdel af 2017, hvor vi har oplevet en kæmpe fremgang. Læs mere om vores resultater i PDF'en herunder:

27.09.16 - DFR til uddeling af Ildsjæleprisen

I går deltog vi fra Den Frie Rådgivning i uddelingen af Odense Kommunes Ildsjælepris, som vores PROP-indsats var nomineret til.

Prisen gik dog ikke til PROP, men til 2 Timer om Ugen, som helt klart også havde fortjent prisen, for deres kæmpe indsats på integrationsområdet.

Vi er dog stadig meget taknemmelige og beærede over at have været blandt de tre nominerede.

Selve prisuddelingen foregik på Odense Rådhus, med borgmester Anker Boye og komiker Sebastian Dorset som værter. Blandt de andre deltagere var der frivillige fra andre foreninger og flere rådmænd. Blandt andet deltog rådmand Steen Møller, som også deltog i fejringen af vores 10 års jubilæum tilbage i Maj.

15.09.16 - DFR får tildelt midler på Puljens dag

Den Frie Rådgivning deltog sidste torsdag på Puljens Dag, arrangeret af Center for Civilsamfund. Puljens Dag er et nyt årligt tiltag, hvor foreninger kan komme og fremlægge ansøgninger på op til 25.000 kr.

Den Frie Rådgivning har længe haft lyst til at indgå en proces omkring udvikling af en decideret frivilligstrategi i samarbejde med Ingerfair - og det fik vi bevilget midler til igår!

Her ses studentermedhjælper Casper Petersen, og bestyrelsesmedlemmerne Mads Eriksen og Hjørdis Klein, som fremlagde ansøgningen for panelet igår - godt gået!

30.08.16 - Cykelskolen er tilbage

I sidste uge startede vi efterårets undervisning i cykelskolen. I dag har deltagerne på mandagsholdet fået cykelhjelmen på for første gang, og med hjælp fra vores dygtige undervisere har de alle sammen prøvet kræfter med at cykle, og det lykkedes endda for nogle at cykle helt uden støtte.

Hvis du har lyst til at være med i dette projekt, hvor du kan få lov til at følge deltagernes udvikling og små successer, mangler vi stadig frivillige undervisere som kan sætte 2 timer af 1-2 gange om ugen.

Du kan læse mere om cykelskolen og se hvordan du bliver frivillig her.

10.08.2016 - Den Frie Rådgivning søger nye frivillige til cykelskole

06.04.2016 - Ida Johanne Eriksen bliver ny daglig koordinator

Efter at have arbejdet hos os i flere sammenhænge bliver Ida Johanne Eriksen ny daglig koordinator hos Den Frie Rådgivning. Det sker efter at fhv. daglig koordinator, Karina Andersen, er blevet formand for bestyrelsen.

​Ida er et kendt ansigt hos os og kommer med masser af erfaring fra og viden om Den Frie Rådgivning. Hun startede hos os som integrationspraktikant i foråret 2014 og fortsatte efterfølgende som frivillig rådgiver. Derudover var hun også studentermedhjælper med ansvar for cykelskolen fra efteråret 2014 til og med foråret 2015 og overtager nu altså stillingen som daglig koordinator.

Vi byder Ida stort velkommen og glæder os til samarbejdet fremover!

24.03.2016 - Praktikanter søges til kommunikation og integration

Til efterårssemestret 2016 søger vi to praktikanter: en kommunikationspraktikant og en integrationspraktikant.

Ansøgningsfrist til begge opslag er 19. april.

Klik på nedestående for at se praktikopslagene.

23.03.2016 - Ny bestyrelse for Den Frie Rådgivning

D. 16. marts 2016 afholdte Den Frie Rådgivning generalforsamling med seks af ni bestyrelsesposter på valg.

Karina Andersen, der har fungeret som koordinator for Privatøkonomisk Oprydning siden marts 2015 og daglig koordinator af rådgivningen siden oktober 2015, blev valgt som ny formand for bestyrelsen. Forhenværende formand, Mads Eriksen, som har ledet bestyrelsen siden stiftelsen i 2007, fortsætter som menigt bestyrelsesmedlem.

Både Casper Skouboe Madsen og Rood Bidany blev valgt som toårige bestyrelsesmedlemmer, mens Stina Smidt og Claudia Løvkvist blev valgt ind som suppleanter. Foreningsrevisor skulle også findes – en post, som gik til Hanny Amal Abdi. Fhv. næstformand Hjørdis Klein, fhv. kasserer Rikke Kristjansen samt bestyrelsesmedlem Damir Balalic, hvis medlemskaber af bestyrelsen ikke var på valg, fortsætter.

Den nye bestyrelse ønskes tillykke med valget – vi glæder os til at følge jeres arbejde. Et stort tak for indsatsen til fhv. bestyrelsesmedlemmer Solveig-Meier Nielsen, Christina Nielsen, Alma Hrustanovic, Abdel-Salam Al-Ahmad og fhv. foreningsrevisor Paul Hansen.

​Mere om bestyrelsen kan findes her: http://www.dfr-odense.dk/foreningen