Få rådgivning hos os

Vi har to rådgivningstilbud; Åben Rådgivning og Privatøkonomisk Oprydning, PROP. Læs mere ved at klikke ind på siderne omkring de to forskellige rådgivningsaktiviteter. 

Vi rådgiver om alt, og hvis vi ikke kan hjælpe dig, finder vi nogen, der kan.

Den Frie Rådgivning tilbyder rådgivning og vejledning til brugere, der måtte have behov for det. Vi arbejder ud fra en tankegang om hjælp-til-selvhjælp, og ønsker at inddrage brugeren i løsningen af deres problem.

Den Frie Rådgivning arbejder med hjælp-til-selvhjælp på flere niveauer:

Den Frie Rådgivning arbejder med at inddrage brugeren i løsningen af hans/hendes problem, således at brugeren måske næste gang kan løse problemet selv. Det udmønter sig i, at brugeren selv bruger PC, skriver ansøgningerne, og måske endda ringer selv til den pågældende myndighed eller firma med vejledning fra den frivillige rådgiver. 

Den Frie Rådgivning ønsker at højne brugerens vidensniveau, således at brugeren ikke blot får ny viden om, hvordan han/hun løser problemet, men også ny viden omkring hvorfor problemet er opstået. Dette nye vidensniveau giver brugeren nye ressourcer og handlemuligheder. 

Den Frie Rådgivning møder brugerne i øjenhøjde. Vi vægter det ligeværdige møde mellem brugeren og den frivillige rådgiver højt. Ved at møde brugeren der hvor han/hun er, opbygges følelsen af selvværd og ressourcer, således at brugeren er stærkere, også mentalt og følelsesmæssigt, når brugeren går ud af Den Frie Rådgivnings dør.