Vil du støtte Den Frie Rådgivning?

Den Frie Rådgivning tilbyder gratis råd og vejledning til alle, der måtte have brug for det. Mange af vores brugere er socialt udsatte i varierende grad, bl.a. lille eller ingen kendskab til det danske samfund, ringe danskkundskaber, er traumatiserede fra krig og flugt mv. Den Frie Rådgivning er en non-profit forening, og vi kæmper hvert år for at få nok midler til at drive rådgivningen videre. Derfor vil hver en krone du giver støtte vores arbejde utroligt meget.

Vores brugere har brug for din hjælp. Vil du være med?

Med din støtte hjælper du en stor målgruppe til et mere tilfredsstillende og selvhjulpent liv. 

På forhånd mange tak.

 

Giv et bidrag

Med dit bidrag kan vi hjælpe endnu flere, og som privatperson har du mulighed for at støtte vores arbejde økonomisk. Dette gøres ved en bankoverførsel til:

 

Reg.nr: 9570

Kontonummer: 12006446

Skriv ”bidrag” i emnefeltet.

 

Bliv virksomhedssponsor

Du er lige nu ved at træffe en meget smuk beslutning. Med ét enkelt klik, kan du hjælpe socialt udsatte mennesker til at blive mere selvhjulpne, og dermed gøre en kæmpe forskel.

Dit virksomhedssponsorat kan tage mange former:

  • Kaffesponsorat: Vores brugere sidder ofte 2-3 timer og venter på at få hjælp af vores frivillige rådgivere. I den ventetid vil vi gerne have muligheden for at tilbyde en kop kaffe – derfor har vi brug for almindelig filterkaffe.
  • Donation af kopper, sukker og mælkepulver: Ingen kaffe uden kopper – og nogle bruger sukker og mælkepulver i kaffen.
  • Donationer: Engangsbeløb eller faste overførsler. Du fastsætter selv beløbet.
  • Eller andre gode idéer?